Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، فرهاد قلی نژاد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در نشست هم اندیشی با سازمان‌های مردم نهاد محیط زیستی استان که به صورت مجازی برگزار شد، با تاکید بر ضرورت آموزش مقولات و مفاهیم زیست محیطی در سطح تصمیم گیران محلی، استانی و منطقه‌ای بیان کرد: با توجه به وجود سند‌های بالادستی و قوانین متعدد زیست محیطی در کشور، ضرورت دارد که این موارد در سطوح متعدد مدیریتی و تصمیم‌گیری در حوزه توسعه پایدار، آموزش داده و یادآوری شود که تا چه اندازه توجه و تذکر نسبت به رعایت ملاحظات زیست محیطی اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: طبق آخرین گزارش محیط زیست از منظر شاخص‌های بین المللی (EPI) در ژوئن ۲۰۲۰ براساس ۳۲ شاخص در یازده زمینه در ۱۸۰ کشور جهان، جمهوری اسلامی ایران با کسب نمره ۴۸ در رده ۶۷ قرار دارد که همین خود نشان‌دهنده عملکرد ضعیف در محیط زیست است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: مهم‌ترین شاخص‌های ضعیف ایران شامل آلودگی هوا (ذرات کوچکتر از ۵/۲ میکرون)، آلودگی ناشی از اُزُن (در فصل تابستان)، شاخص‌های تنوع زیستی، تصفیه فاضلاب و سرب است.

قلی نژاد با اشاره به بحران‌های محیط زیستی ایران در حوزه آب، فرسایش خاک، آلودگی‌ها، تخریب محیط زیست و کاهش تنوع زیستی، عنوان کرد: این بحران‌ها و مصائب زیست محیطی در کشور برپایه آمار و شاخص‌های بین المللی یادشده، نشان‌‌دهنده تصمیمات اشتباه در سطوح مدیران کلان است و باید مفاهیم و ملاحظات زیست محیطی آموزش داده شوند تا در آینده از این چالش‌های زیست محیطی فاصله بگیریم.

بیشتر بخوانید

اقدامات نجات بخشی تالاب نایبند در عسلویه آغاز شد افزایش آهوان خارگ و خارگو/ جمعیت این گونه باید مدیریت شود

او بیان کرد: اگر مدیران و تصمیم‌گیران به پیامد‌های تصمیمات خود در زمینه‌هایی مانند آب، خاک، هوا و محیط زیست آگاه نشوند، با چالش‌های فراگیرتری مواجه خواهیم شد؛ و از همین رو آموزش زیست محیطی به مدیران و تصمیم گیران بسیار مهم است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: به همین دلیل به این جمع‌بندی رسیدیم که باید علاوه بر آموزش عمومی به مردم در زمینه محیط زیست، به مدیران و تصمیم گیران نیز آموزش‌های زیست محیطی داده شود. از همین رو استان بوشهر به عنوان استان پیشرو در این زمینه، اقدامات آموزشی خود را در این زمینه آغاز کرده است و از همه سازمان‌های مردم نهاد زیست محیطی استان برای حضور و همراهی و مشارکت در این طرح آموزشی-ترویجی دعوت می‌کنیم.

قلی نژاد بیان کرد: با توجه به شکل‌گیری دولت جدید و روی کار آمدن اعضای جدید در شورا‌های شهر، شهرداران جدید، مسئولان استانی و... ضرورت دارد که سازمان‌های مردم نهاد و فعالان محیط زیستی با مطالبه‌گری و ارائه آموزش‌های لازم در زمینه مفاهیم و ملاحظات زیست محیطی، به تصمیم‌گیری‌های کلان با رعایت ملاحظات زیست محیطی یاری برسانند و از رخ دادن خطا‌های پیشین در زمینه محیط زیست جلوگیری کنند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست دوستداران محیط زیست فعالان محیط زیست قوانین زیست محیطی مطالعات زیست محیطی ملاحظات زیست محیطی محیط زیست تصمیم گیران استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۰۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بازدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی ضمن معرفی دستاورد‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، پتانسیل‌های راهبردی و زمینه‌های مختلف همکاری این مرکز ملی در پرورش استعداد‌های دانش آموزان شاغل به تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه بحث و بررسی شد.
حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل‌ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه‌های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه‌های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویت‌های این مرکز است.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
الهام یاوری، رئیس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیرو‌های انسانی از صرفا شهر‌های بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره کرد که با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران برای ورود به این عرصه به منظور استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.

دیگر خبرها

  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی