Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@20:13:02 GMT

شپش نشانه وضعیت بد اجتماعی و اقتصادی نیست

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۶۴۴۹

شپش نشانه وضعیت بد اجتماعی و اقتصادی نیست

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اصولاً ابتلا به شپش نشانه وضعیت بد اجتماعی و اقتصادی خانواده نیست.

به گزارش ایسنا، عبدالمحمد خواجه‌ئیان در خصوص شپش سر بیان کرد: یک مشکل رایج و آزاردهنده برای تمام جوامع بشری آلوده شدن سر به شپش است که می‌تواند موجب طرد اجتماعی افراد مبتلا شود.

وی با تأکید بر اهمیت توجه ویژه مسئولین آموزش و پرورش و مدارس به ویژه مربیان بهداشت به مسئله سلامت دانش‌آموزان اضافه کرد: دستگاه تعلیم و تربیت که وظیفه آموزش و پرورش آینده‌سازان کشور را بر عهده دارد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که متولی سلامت و ارتقای سلامت جامعه است، در کنار یکدیگر و در راستای سایر فعالیت‌های بهداشت مدارس برنامه مبارزه با پدیکلوزیس سر (شپش) را عملیاتی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاینه ۱۸۰ هزار دانش‌آموز از نظر شپش سر

این مسئول بهداشتی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۷ بیش از ۱۸۰ هزار دانش‌آموز از نظر شپش سر مورد معاینه قرار گرفتند که بعد از شناسایی دانش‌آموزان مبتلا برای درمانِ رایگان و بررسی خانواده آن‌ها، از سوی مدارس به مراکز خدمات جامع سلامت ارجاع داده شدند.

عبدالمحمد خواجه‌ئیان افزود: این برنامه در سال ۱۳۹۸ نیز در تمامی مدارس هر سه مقطع با اولویت مدارس دخترانه در منطقه شهری و روستایی استان بوشهر با همکاری آموزش و پرورش اجرا می‌شود که این طرح مانند سال‌های گذشته در ماه آبان اجرا خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: همکاری اولیاء دانش‌آموزان در کنترل و پیشگیری از گسترش آلودگی شپش در مدارس و حتی خانواده بسیار حائز اهمیت است، بنابراین مهم‌ترین اصل در مبارزه با شپش انجام درمان و رفع آلودگی از تمامی لوازم و وسایل مورداستفاده افراد به صورت هم‌زمان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شپش آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند

به گزارش تابناک، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری پیرامون سلامت روان معلمان اظهار داشت: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش آموزان بسیار اندک است. در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمان و شخصیت و... بررسی می‌شود.

وی افزود: ۶۰ درصد نمره آزمون استخدامی به مبحث سلامت روان تعلق گرفته است تا با ضریب دادن به آن معلم با شخصیتی وارسته، آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شود.

وی بیان داشت: معلمان شاغل در نظام تعلیم تربیت شور ما، به حق جزو بهترین‌ها هستند و ما کمترین مسائل نامطلوب را داریم.

فرهادی تصریح کرد: در گروه کیفیت بخشی، ۱۹ هزار نفر جذب خواهد شد که بیش از ۲ هزار نفر آن‌ها مشاور مراکز مشاوره هستند.

گفتنی است هنوز ما در کلاس‌های درس شاهد رفتار خشن و بعضا کتک زدن دانش آموزان توسط معلمان و آموزگاران هستیم. همچنین قرار است در قانون استخدامی آموزش و پرورش سلامت روان معلمان را لحاظ کند.

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند