Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه جان دادن چهار فرشته معصوم در آتش بی‌تدبیری مسئولان اموزش و پروش است، گفت: به چه زبانی باید بگوییم که سیستان فرزند ناتنی ایران نیست.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود توکلی،  عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل در سخنرانی بین خطبه‌های نماز جمعه شهرستان هامون گفت:  سیستان، نامی گره خورده با رنج و محرومیت، فقر و بیکاری و نمود بی عدالتی و سوء مدیریت در جغرافیای ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اکنون بیش از دو دهه از شروع خشکسالی سیستان می‌گذرد. معضلی که حاصل ضعف دیپلماتیک در برابر ضعیف‌ترین کشور منطقه و همچنین سوء مدیریت جدی منابع موجود می‌باشد، که البته نگاه ناعادلانه و قرار گرفتن مشکلات معیشتی و کلان منطقه در ردیف مشکلات درجه چندم مناطق مرکزی‌تر و کلانشهر‌ها و نیز عدم اتخاذ رویکرد مناسب جهت مقابله با این مشکلات در طول زمان این معضل را به بحرانی جدی تبدیل کرده است که اگر راه کار صحیحی برای رفع این مشکلات اتخاذ نشود، بی‌شک با خالی شدن این تنگه احد ایران صدمات امنیتی و استراتژیک آن به تمام کشور وارد خواهد شد.

عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: به چه زبانی باید بگوییم که سیستان فرزند ناتنی ایران نیست و دریاچه هامون با تأثیرات غیرقابل انکارش در معیشت و تامین حداقل‌های زیست محیطی منطقه نه تنها چیزی کمتر از دریاچه ارومیه ندارد بلکه به راحتی و با نگاهی سطحی به منابع درآمد مردم منطقه و آسیب‌های باد‌های ۱۲۰ روزه اهمیت بسیار بیشتر آن قابل اثبات است که در خصوص احیای دریاچه ارومیه، بودجه ۵۰۰ میلیارد تومانی تصویب می‌شود و برای هامون، فقط صدای کر کننده سکوت دولت و مجلس به گوش می‌رسد.

توکلی گفت: متاسفانه به لطف ساختار و نگاه بسیار تا بسیار صحیحِ رسانه‌های مکتوب، خبرگزاری‌ها و صدا و سیما مردم منطقه فقط به همان صدا‌هایی که بعضاً از جانب برخی سلبریتی‌ها و در زمان اوج بحران ریزگرد‌ها بلند می‌شود و برای مدتی فضای رسانه‌ای کشور را تحت تاثیر قرار میدهد دلخوش می‌کنند تا شاید این صدای مظلومیت به گوش دولت و مجلس برسد که آن شعله نیز به همان سرعت برافروخته شدن؛ خاموش می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مگر میان رنگ خون مردم سیستان و خوزستان یا ارزش جان یک سیستانی و خوزستانی چه تفاوتی وجود دارد که برای بحران ریزگرد‌ها در خوزستان بودجه چند صد میلیون دلاری تصویر می‌شود، اما سهم مردم سیستان فقط همدردی و ترحم مسئولین می‌باشد. اگر درد مردم برایتان مهم نیست خواهش می‌کنیم ادای دلسوزی را نیز در نیاورید که کلام ما همان کلام شهید مظلوم؛ دکتر بهشتی است که ما تلخی برخورد صادقانه را به شیرینی برخورد منافقانه ترجیح می‌دهیم.

عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: ما انتظار نگاه ویژه و امتیازات خاصی برای منطقه نداریم و تنها معتقدیم باید به مبانی انقلاب اسلامی که همان مبانی قیام انبیا می‌باشد رجوع کرد و با محور قرار دادن عدالت و نگاه برابر به مناطق مختلف کشور رویکردی جدی را در خصوص مسائل این منطقه حساس و استراتژیک اتخاذ کرد.

وی افزود: مطلب بعد در خصوص برخورد توهین آمیز و فرعون مابانه نماینده‌ی مردم شریف سراوان، با یک کارمند می‌باشد که مصداقی از ورود اندیشه‌های طاغوتی و ارتجاعی در سطوح مدیریتی کشور است که به جای التزام عملی و کلامی به خدمت صادقانه و تواضع در برابر ملت؛ مردم را چنان برده و خود را به مثابه اربابان آنان تصور می‌کنند و دردناکتر، شیوه دفاع و فرار رو به جلوی او و دامن زدن به اختلافات قومی و مذهبی از سوی او می‌باشد که نیازمند برخورد جدی مسئولان امر است و انتظار ما به عنوان نماینده جنبش دانشجویی از هیئت نظارت بر نمایندگان؛ تبدیل این اتفاق به درس عبرتی برای دیگر افراد در سایر سطوح مسئولیتی در نظام جمهوری اسلامی میباشد.

توکلی گفت: اما مسئله بسیار دردناک‌تر که در این چند روز خاطر مردم شریف استان و کشور را مکدر کرده است؛ جان دادن چهار فرشته معصوم در اتش بی تدبیری مسئولان اموزش و پروش است.  متاسفانه امروز و پس از چهل سال از انقلاب اسلامی اموزش و پرورش به یکی از بحث برانگیز‌ترین و قابل نقد‌ترین ساختار‌های کشور بدل شده است، به گونه‌ای که با نگاه سود محور و پول سازِمشهود در آن، اموزش و پرورش در ایجاد بی عدالتی نهادینه و سلب امکان رشد بسیاری اقشار جامعه، ان هم از همان سنین کودکی، نقش غیر قابل انکار دارد. اما مسئله‌ای که امروز مورد نقد جدی جریان‌های دانشجویی است دادن مجوز به خانه مدرسه‌ها در مناطق مختلف است؛ که حتی از حداقل‌های آموزشی و تربیتی نیز برخوردار نیستند.

عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطرنشان کرد: این خانه‌ها که با گرفتن هزینه‌های کلان و استخدام معلمین بازنشسته و حق التدریس‌های درجه چندم، با تعداد محدودی دانش آموز بعنوان مدرسه شناخته میشوند، تبدیل به یکی ازمصادیق جدی نقض ساختار نظام اموزش و پرورش شده اندکه نیازمند ورود جدی نهاد‌های مربوطه در برخورد با آن‌ها و عدم اعطای مجوزبه آن‌ها میباشد.

عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل به عنوان تشکلی عدالت خواه، در مسیر احقاق حقوق ضایع شده این مردم و نیل به آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی در کلام امام و رهبری با هیچ شخص یا نهادی عهد اخوت ندارد و بدون شک در صورت عدم تغییر برخی روند ها، دیدن برخورد‌های تند‌تر و مصداقیِ دانشجویان با مسائل و اشخاص، دور از انتظار نخواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محرومیت در سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین نشانه آزادی خواهی آنان است
  • حمایت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • حمایتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • حمایت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکایی
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • اجتماع دانشجویی در همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی مقابل دانشگاه تهران
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد